+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prese verticale RCD 50 HD

Avantaje

  • Presă de balotat verticală cu funcționare și alimentare manuală
  • Forța de presare: 500 kN/50 t
  • Ciclu de presare: 37 sec
  • Productivitate: 0,8 t/h
  • Sistem de legare manual vertical cu 4 fire
  • Evacuarea balotului se face semiautomat
  • Greutate balot evacuat: 400 – 500 kg
  • Ideală pentru balotat: carton, folie, PET, lădițe de plastic, HDPE-uri, textile, burete, hârtie etc.

Descriere scurta a echipamentului

Prese verticale de balotat deșeuri

Dorești să reduci volumul ambalajelor în punctele de producție sau supermarketuri? Ai nevoie de un echipament care te ajută să obții baloți care pot fi comercializați direct pe piața de desfacere a reciclabilelor? Ai ajuns exact unde trebuia!

Presele verticale de balotat deșeuri produse de Recondis sunt construcții manuale solide din oțel sudat, care îți eficientizează procesul de balotare a materialelor provenite din ambalaje. Acestea sunt construite special pentru comercianții sau producătorii care urmăresc să își eficientizeze afacerea și să economisească timp și resurse importante.

Presele verticale sunt ușor de operat, acestea funcționând doar în modul manual. Operațiunea de alimentare a echipamentului urmată de presare este intuitivă și repetitivă, prin urmare nu este nevoie de o echipă de operatori pentru buna desfășurare a activității.

Presele verticale de balotat deșeuri reciclabile produse de Recondis sunt bazate pe o experiență de peste 35 de ani de fabricare, instalare și punere în funcțiune. Presele noastre sunt produse românești recunoscute pentru avantajele tehnologice în întreaga lume. Gama de prese de balotat verticale cuprinde echipamente robuste, foarte ușor de utilizat și având toate caracteristicile de siguranță încorporate.

Aceste prese de balotat verticale sunt potrivite atât pentru afacerile cu reciclare la început de drum cât și pentru fabrici, centre comerciale, hoteluri, spitale, depozite sau producători locali. Încărcarea preselor verticale este frontală manuală, iar materialele procesate pot fi variate, de la: carton, folie, plastic, PET, hârtie sau orice alt tip de ambalaj reciclabil. În plus, beneficiezi de asistență service echipamente 24/7.

Ai nevoie de un echipament de balotat deșeuri reciclabile de calitate superioară ușor de operat care te ajută să economisești pe termen lung? Descoperă avantajele preselor marca Recondis!

Produse prezentate

Ai nevoie de o presă de balotat deșeuri reciclabile produsă în armonie cu cerințele afacerii tale? La alegerea presei RCD 50HD, beneficiezi de cea mai mare greutate a balotului obținută vreodată cu o presă verticală, dar și de piese de schimb pe stoc de fiecare dată când ai nevoie. Descoperă avantajele presei RCD 50HD!

DESCARCA BROSURA

Solicita o oferta

Solicita o oferta acum si primesti un voucher de 2000 RON pentru service
Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre

Date tehnice

    RCD 50 HD
Forță de presare kN/t 500/50
Putere motor kW 7,5
Productivitate t/h 0,8
Volum procesat m3/h 24
Ciclu sec 37
Gură de alimentare l x L, mm 1140 x 570 x
Greutate presă kg 2300
Sistem de legare   Vertical
Dimensiuni balot î x l x L, mm 1200 x 800 x 1000
Greutate balot kg 400 – 500
Evacuare balot   Semiautomat
Tip alimentare   Manual
Sistem de presare   Vertical
Mod de funcționare   Manual

Datorita muncii noastre, multi parteneri ne recomanda.