+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Statie Transfer deseuri 204 m3 ora – 40 tone forta

Avantaje

  • Containere detasabile de la 24 m3 pana la 30m3
  • Se transporta doar containerul. Astfel mai multa eficienta!
  • Productivitate superioara prescontainerelor mobile
  • Rata de compactare de 1:3 pana la 1:20
  • Volum util 26 m3
  • Productivitate   204 m3 / ora
  • Usor de operat

Descriere scurta a echipamentului

RAMPA DE REÎNCĂRCARE PERMITE OPTIMIZAREA CICLURILOR DE GOLIRE ALE AUTOGUNOIERELOR PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR

Rampa de reîncărcare se poate amplasa cu ușurință în zona de colectare a deșeurilor, ceea ce scurtează ciclurile de golire ale autoutilitarelor și le optimizează durata. Atunci când există o schimbare a situației, rampa de reîncărcare se poate reloca într-o nouă zonă de colectare. Aveți nevoie doar de un loc drept unde să o fixați.

Rampa de reîncărcare se poate muta ușor dintr-o parte în alta. Pentru relocare, trebuie să calculați costurile cu transportul, demontarea, reinstalarea și punerea în funcțiune. Se pot realiza mici modificări tehnice în scopul relocării, împreună cu Recondis Technology.

Statia de transfer SE POATE OPERA DE CĂTRE ȘOFERUL DE PE AUTOGUNOIERA

Cele mai multe funcții ale statiei de transfer sunt automate, deci operarea este facilă. Orice șofer de autoutilitară pentru deșeuri poate opera o statie de transfer, de la panoul de control de pe partea șoferului.

RAMPA SE POATE UTILIZA ÎN ORICE CONDIȚII METEO, PE TOT PARCURSUL ANULUI

Rampa de reîncărcare  poate fi amplasată în aer liber. Rampa metalică înclinată pentru autoutilitare este construită cu scopul evitării acumulării de gheață sau murdărie, fapt ce asigură posibilitatea utilizării rampei pe tot parcursul anului.

Acest echipament este utilizat pentru transportul si compactarea materialelor reciclabile sau deseurilor menajere.  Presele statice sunt echipamente cu presare hidraulica.

Produse prezentate

Compactarea materialelor se face in containerul atasat de gura de alimentare. Astfel compactarea se realizeaza intr-un container monovolum. Volumul util poate sa difere in functie de cerintele clientului. Cel mai mare avantaj al acestor echipamente este cuplarea mecanica a containerelor la presa statica. Astfel se transporta doar containerul cand acesta se umple. Presa statica ramane fixata la sol. Astfel transportati de fiecare data un volum mai mare de deseuri compactate.

Solicita o oferta

Solicita o oferta acum si primesti un voucher de 2000 RON pentru service
Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre

Date tehnice

Descriere   PRESA STATICA 204 m3/h
Forță presare: tf 40
Model Jumbo XL-H-3TD
Motor electric: kW 11
Ciclu de presare: sec 53
Productivitate m3/h 204
Volum util container: m3 26
Gură alimentare: mm 1900 x 2000
Volum gură de alimentare m3 2.27
Mod de funcționare   Automat
Materiale compactate   Deseuri menajere, deseuri colectate selectiv, etc.

BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS

Permite golirea autoutogunoierei pentru colectarea deșeurilor dintr-o singură operațiune, pentru ca aceasta să poată fi trimisă înapoi la colectarea de deșeuri în zona pe care o deservește. Recondis a conceput buncărul cu ridicare, Big Lifting Hopper®, ce poate ridica până la 20 m³ de deșeuri mixte.

STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI Recondis, CU BIG LIFTING HOPPER®

Acesta este un sistem de transfer al deșeurilor inteligent, care vă poate ajuta să obțineți o importantă reducere a volumului și o creștere de câteva ori a volumelor zilnice transferate, în funcție de tipul de deșeuri și de schimbarea schemelor logistice.

BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS

  • are suficient spațiu pentru a stoca întreaga cantitate de deșeuri din orice container sau autoutilitară pentru colectarea deșeurilor;
  • permite utilizatorului să sorteze parțial deșeurile înainte de compactare;
  • Stația inteligentă pentru transferul deșeurilor Recondis Big Lifting Hopper®, are o instalare ușoară și rapidă – nu sunt necesare elevații artificiale, ci doar o placă de beton sub echipament.

Datorita muncii noastre, multi parteneri ne recomanda.