+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Colectare Subterana deseuri

Descriere scurta a echipamentului

Salubritatea ca si entitate si salubrizarea ca si concept sunt elemente prin care se reflecta comportamentul oamenilor sanatosi

SOLUȚII EFICIENTE PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR, PENTRU PĂSTRAREA UNUI MEDIU URBAN FRUMOS

Păstrați un mediu urban frumos, utilizând platforme subterane de colectare a deseurilor Recondis, cu ansambluri de ridicare pentru prescontainere mobile și fixe.

LA SOL – PUBELĂ ESTETICĂ, ÎN SUBTERAN – CONTAINER SPAȚIOS PENTRU DEȘEURI

Ascunderea containerelor pentru colectarea deșeurilor în subteran este o soluție estetică pentru locațiile din centrul orașului, unde densitatea mare a populației implică o cantitate mare de deșeuri în timp scurt, spre exemplu, în piețele pentru fermieri, piețele centrale și stațiile pentru pietoni.

SISTEMUL SUBTERAN DE COLECTARE A DESEURILOR ESTE ADAPTAT ȘI DOTAT ÎN FUNCȚIE DE NECESITĂȚILE DIN LOCAȚIE

Amplasarea unui container spațios pentru depozitarea deșeurilor în subteran contribuie la evitarea mirosurilor neplăcute generate de deșeurile colectate, pe timpul verii. Un dispozitiv de ozon instalat reduce la minim împrăștierea mirosurilor de la deșeurile colectate. Un dispozitiv de încălzire de putere mică protejează containerul pentru depozitarea deșeurilor împotriva înghețului, pe timp de iarnă. Deșeurile depozitate în subteran se vor dovedi a fi inaccesibile pentru persoanele neautorizate, vandali etc., dar și pentru șobolani, păsări, câini și alte animale prădătoare.

MAI MULTE TIPURI DE DEȘEURI, ÎNTR-UN SINGUR LOC DE DEPOZITARE SUBTERAN

Un sistem subteran de colectare a deseurilor, cu ridicare,  poate susține un prescontainer mobil pentru mai multe tipuri de deșeuri. Numărul de tipuri de deșeuri dintr-un prescontainer mobil depinde de necesitățile locației și volumele deșeurilor.

SE POATE CONECTA LA SISTEME DE TRANSFER AL DEȘEURILOR CU ASPIRAȚIE

Ansamblul Recondis poate fi proiectat așa încât să aibă prescontainerul fix situat în subteran, iar containerul să se deplaseze pe elevator. Un ansamblu cu prescontainer fix este în special adecvat pentru locații cu sisteme de aspirație. Prescontainerul fix va rămâne amplasat subteran, ceea ce permite adaptarea sa la sisteme cu conducte pentru transferul deșeurilor prin aspirație. Dimensiunile și volumele ansamblurilor pot diferi, motiv pentru care se realizează modificări structurale, în funcție de nevoile și cerințele specifice.

ANSAMBLURI SUBTERANE CU RIDICARE PENTRU PUBELE CU PRESARE SI SENZOR DE SUPRAPLIN

Salubritate in locuri greu accesibile…

Aceste echipamente inglobeaza o platforma de colectare subterana a deseurilor. Acest mecanism este compus dintr-un lift care coboara si ridica pubele, gurile de aruncare a deseurilor, un sistem de presare a deseurilor, un sistem electronic de monitorizare a umplerii acestor pubele, un software de comunicare cu centru operativ al salubrizorului si nu in ultimul rand capsula in care sunt amplasate este cu protectie impotriva scurgerilor si are acces de curatare.

Aceste platforme de pubele subterane de colectare a deseurilor reprezinta unica solutie implementata in Europa, sub diversele forme si modele customizate dupa nevoile locului. La noi in tara au fost deja implementate in orase precum Constanta, Bucuresti, Cluj Napoca, Mangalia.

CONTAINERE SUBTERANE TIP CLOPOT

Gama noastra de containere subterane tip clopot contine diverse modele. De la cele simple monovolum pana la containere cu patru, cinci sau mai multe compartimente pentru colectare selectiva. Acestea pot fi adaptate dupa nevoile proiectului in diferite forme si culori.

Structura containerelor este fabricata din otel zincat. Partea ingropata in pamant este protejata si izolata cu bitum.

Containerele sunt robuste si proiectate sa reziste la presiunea pamantului si la rugina.

Recipientul de golire este la baza un sac fabricat din fibra de stica. Acesta are o rezistenta foarte mare si deasemenea este ermetic pentru a preveni scurgerile de levigat.

Modul de operare

Containerele au un sac in care se arunca deseurile.

Cand acest sac este plin se ridica cu o autospeciala tip autogunoiera cu brat macara si se goleste in gura de alimentare a acesteia.

Sacii se folosesc de mai multe ori.

Acesti saci foarte rezistenti din fibra de sticla sunt prinsi mecanic de rama din otel a gurii de limentare. Astfel ofera siguranta si eficienta la manipulare.

Optional poate fi instalat un sistem de senzori care impreuna cu un software avertizeaza salubrizorul cu privire la nivelul de umplere al containerului.

Acest tip de sisteme subterane pentru colectarea deseurilor previn manipularile neautorizate, vanadalizarea sau patrunderea altor daunatori.

DESCARCA BROSURA

Solicita o oferta

Solicita o oferta acum si primesti un voucher de 2000 RON pentru service
Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre


Datorita muncii noastre, multi parteneri ne recomanda.