+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Service și Piese

Serviciu clienți si piese de schimb de clasă mondială

Service și piese de schimb

Avem o echipă de service dedicată și pricepută, disponibilă în 24 de ore de service și o rețea puternică de tehnicieni de service pentru presă și compactor și suport pe teritoriul Romaniei.

 

Contacteaza-ne acum:
– Stefan Drita – Director Service
– Sergiu Rus – Inginer Sef ( 0743 522588 service@recondis.com)
– Trimiteți-ne un e-mail la contact@recondis.com

Vă rugăm să aveți pregătite următoarele informații pentru cel mai rapid service: model, număr de serie, număr de componentă (dacă aveți nevoie de o piesa și aveți manualul de utilizare) și o descriere a elementului (lor) sau a serviciului necesar.

 

Serviciul clienți 24/7

Știm că nefuncționarea echipamentului vă costă banii afacerii. Treaba noastră este să punem echipamentul în funcțiune cât mai curând posibil. Orele noastre de lucru normale sunt de luni până vineri între orele 07:00 și 17:00.

 
Deservirea oricărei mărci de echipamente de reciclare

Unul dintre lucrurile minunate legate de utilizarea serviciului de relații cu clienții Recondis Technology este că trebuie să contactați doar o singură companie pentru toate serviciile de presă de balotat, compactor și nevoile de piese! Tehnologia Recondis vă poate ajuta cu asistență tehnică, reparații sau piese pentru oricare dintre echipamentele de reciclare și gestionare a deșeurilor, nu numai pentru marca Recondis de prese de balotat și compactoare. Un apel către firma Recondis vă poate rezolva toate provocările legate de reciclare și echipare cu deșeuri!

 

Cere acum mai multe detalii

Datorita experientei acumulate si a investilor efectuate in infrastructura de service va asiguram mentenanta echipamentelor, service post garantie si reconditionari de echipamente.

Contactează-ne

Completeaza acum o cerere de finantare

Dorești să achiziționezi sau să închiriezi prese de balotat deșeuri reciclabile în spațiul tău? La Recondis Technology, de peste 35 de ani sprijinim colectorii și generatorii de deșeuri în activitățile de balotare pe care le desfășoară.

Finanțare

Vezi oferte echipamente

Dorești să achiziționezi sau să închiriezi prese de balotat deșeuri reciclabile în spațiul tău? La Recondis Technology, de peste 35 de ani sprijinim colectorii și generatorii de deșeuri în activitățile de balotare pe care le desfășoară.

Vezi Echipamente